marți, 21 mai 2013

Rochii din bumbac pentru zile calduroase



Pentru zilele calduroase de vara trebuie sa aveti in grarderoba atat haine de strada cat mai lejere cat si de casa sau pentru dormit. Cel mai bine este sa evitati materialele sintetice si sa alegeti bumbacul.
Acesta lasa pielea sa respire, nu creaza sub haine un efect de sera iar daca totusi transpirati absoarbe imediat umezeala si o transfera in afara corpului.
Un obiect vestimetar perfect pentru vara este rochia. De strada sau de casa, aceasta acopera numai partile esentiale ale corpului, in rest lasandu-l la aer. Prin forma pe care o au sunt lejere, comode si pun in valoare corpul femeii.
Unificand ideea unui material foarte comod cu un obiect vestimetar foarte comod obtinem rochii din bumbac ideale pentru zilele calduroase, de canicula, cand aproape orice din jur sau din ceea ce purtati constituie un element stresant si incomod.
Puteti testa acest lucru, literalmente pe pielea dumneavoastra si veti observa diferenta intre  rochie sau alte haine purtate vara si bumbac sau alte materiale cu continut sintetic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu